2010-09-11

Östros – Alliansens bäste valarbetare

Enligt Svd vill Tompa Östros ha en lag mot att offentlig egendom säljs under marknadspris. Vet inte riktigt hur Östros tänker men marknadspris är just vad marknaden är villig att betala. Oavsett om egendomen är upptagen till ett högre värde i statliga och kommunala böcker. “En kommun måste göra en realistisk och seriös bedömning av marknadsvärdet, annars bör man inte få sälja.” säger Östros enligt Svd. På samma sätt som en mäklare kan lämna en värdering av din bostad, så är värderingen inte det samma som marknadspris.

Varje gång Tomas Östros dyker upp i valdebatten framstår han alltmer som ett borgligt vallokomotiv. Hans inkompetens och brist på förmåga att debattera sakligt märks varje gång han öppnar munnen. Internationell statistik visar gång på gång att den borgliga regeringen med Borg i spetsen på ett utmärkt sätt lyckats parera den globala finanskrisens verkningar i Sverige, men ändå försöker Östros slå i oss att regeringen ligger bakom finanskrisen och landet befinner sig på ruinens brant.

Mer om valarbetare Östros stopplag: gp dn

3 kommentarer:

  1. Ett förtydligande.
    Att fastigheter inte sålts till marknadspris är väldigt tydligt i de fall då fastigheterna sedan sålts vidare till mycket högre pris utan att någon förändring har skett i övrigt.

    SvaraRadera
  2. Ditt resonemang bygger på att folk ser igenom Östros' dumheter. Så är det uppenbarligen inte alltid.

    SvaraRadera
  3. KORRUPTION! Solklart! Vad naiva svenskar är... Godtrogna, blåögda...
    Att sälja offentlig egendom billigt är ett enkelt sätt för politiker att förskingra pengar....

    SvaraRadera